Curs – Comunisme i estratègia

La revista Catarsi i l’editorial Tigre de paper han organitzat aquest curs. Funcionarà a grup de lectura i treballarem a partir de l’itinerari que proposa Isabelle Garo a Comunisme i estratègia al voltant de les principals temàtiques per abordar una estratègia comunista al segle XXI.

La inscripció dona accés a l’assistència a les sessions de seguiment així com a un exemplar del llibre (inclòs en el preu). El grup de lectura constarà de cinc sessions que es faran entre l’1 de juny i el 8 de juliol. Les sessions es faran els dimarts a les 19h de la tarda. Jo m’encarregaré de la sessió IV “Les teories del comú o la transició permanent”. El format constarà d’una contextualització prèvia de l’autor i la temàtica sobre la qual pivotarà la sessió. Totes les sessions es realitzaran telemàticament via l’aplicació Zoom.

Tota la informació sobre el curs en aquest link

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s