Debate en La Klau “La primera investidura”

Aquí el vídeo del debate

CcfeUcrWoAA0OH0

Fecha de emisión : 01/03/2016

Taula de debat: Antonio Gómez Villar, Podem Barcelona; David Cid, coordinador ICV Barcelona; Sonia Sierra, diputada Ciutadans al Parlament de Catalunya; i Alba Vergés, diputada Junts pel Sí al Parlament de Catalunya i membre ERC.

Debat sobre el procés d’investidura a l’Estat espanyol, l’acord de legislatura entre el PSOE i Ciutadans per fer Pedro Sánchez president, la resposta de les esquerres i la referència a Catalunya. En definitiva, discussió sobre la propera presidència al govern espanyol o la convocatòria de noves eleccions.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s